Voor studenten

Onze plussen

  • Online cursus
  • Oefen waar en wanneer jij wil
  • Uitdagende games
Direct aanmelden

Demo TypeWorld XL

Leren typen met TypeWorld XL

TypeWorld XL bestaat uit 20 eilanden, waarop de cursisten alle typoefeningen en games kunnen ontdekken. De opbouw van het programma zorgt er voor dat de cursisten altijd de verplichte route afronden, maar ze kunnen altijd extra oefenen door bijvoorbeeld de games te spelen. Zo blijft de cursist gemotiveerd en leert hij snel en gemakkelijk blind typen.

Motiverende instructiefilms

Motiveren is belangrijk als iemand leert blindtypen en TypeWorld XL helpt daarbij. Met instructiefilms informeert Janneke de studenten in het programma en laat ze de juiste vingerzetting zien.

Overal zelfstandig oefenen

Voor een groot deel kan het oefenen zelfstandig (thuis) gedaan worden. Omdat TypeWorld XL via internet werkt, is het overal te gebruiken. Dat is makkelijk, want voor het aanleren van een goede typevaardigheid moet regelmatig geoefend worden.

Klik hier voor de demo.

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.