Voor studenten

Onze plussen

  • Online cursus
  • Oefen waar en wanneer jij wil
  • Uitdagende games
Direct aanmelden

Online typecursus voor studenten

Online typecursus voor studenten

Ben jij student en volg je onderwijs aan het HBO, universiteit of anders? Wil jij werken in een richting waarbij goed typen nodig is zoals administrateur, accountant, contractbeheerder, tekstschrijver, secretaris, telefonist/ receptionist, management, bedrijfskunde, sales, ICT etc.? Met onze typecursus leer je op niveau snel en op de juiste manier typen. Vroeger werd de typecursus al op het voortgezet onderwijs ge├»ntroduceerd, maar tegenwoordig krijgt men in het onderwijs geen typecursus meer. Toch hebben veel studenten wel baat bij een gedegen typecursus. Met een goede typecursus kan veel tijd bespaart worden, zowel tijdens de studie als later op het werk. Bovendien werkt een typecursus effici├źnt: er worden minder typefouten gemaakt en taal-en spellingfouten worden sneller opgemerkt. Dit kan voor sommige werkgevers een must zijn.

Ook worden nek-en rugklachten voorkomen wanneer je blind kan typen. Doordat je niet steeds met het hoofd naar beneden hoeft te kijken worden de nekwervels ontzien. Een typecursus is dus niet alleen een waardevolle investering met betrekking tot tijdswinst, het is ook beter voor de algehele gezondheid.

TypeWolrld XL

Voor studenten wordt gebruik gemaakt van het programma TypeWorld XL. Hiermee ben je altijd online en oefen je binnen een stimulerende omgeving. Je studie kost al genoeg tijd en energie en een extra cursus zou teveel van jou kunnen vragen. Daarom is TypeWorld XL niet alleen leerzaam, maar zorgt het ook voor een vorm van ontspanning. Het programma werkt door middel van 20 eilanden die allemaal doorlopen moeten worden. Ieder volgend eiland tilt je een niveau hoger. Een eiland bestaat uit typeoefeningen en spelletjes. Hiermee maak je leren typen dus ook nog eens leuk. Je leert de posities van de karakters op het toetsenbord en stuurt daarna de fijne motoriek aan. Blind leren typen is voor iedereen mogelijk.

Instructiefilmpjes

Omdat motivatie belangrijk is en een online studie soms lastig kan zijn, krijg je regelmatig instructiefilmpjes. Zo blijf je altijd scherp en weet jij je aandacht erbij te houden. De juiste vingerzetting wordt via de filmpjes getoond, maar ook andere tips en tricks. Regelmatig oefenen vergroot de vaardigheid. Omdat de typecursus online gevolgd kan worden is deze altijd aan te passen aan de huidige schooltijden, leerschema en eventuele werktijden. Naast je diploma, bachelor-of mastertitel heb je ook nog eens een typediploma/ certificaat. Dat staat net wat beter op je CV. Tevens is het mogelijk om je ouders, vrienden of jongere broer/ zus deel te laten nemen aan onze typecursus. Onze cursussen kunnen op ieder niveau en aan elke leeftijd aangepast worden.

Rooster online met begeleiding

Start in de eerste volle week van de maanden januari t/m december. De duur van de cursus is 14 weken.

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.