Voor studenten

Onze plussen

  • Online cursus
  • Oefen waar en wanneer jij wil
  • Uitdagende games
Direct aanmelden

Leren typen voor studenten

Je studie neemt al genoeg tijd in beslag dus waarschijnlijk heb je nog niet goed nagedacht over een typecursus. Toch weet je dat een goede typevaardigheid belangrijk is. Voor nu, maar vooral voor later. Wie eenmaal goed, blind en snel kan typen verleert dit niet zomaar. Daarom is het belangrijk om een typecursus te volgen die jou op de juiste manier leert typen. Met of zonder begeleiding, jij weet het beste hoe snel je leert.

Waarom leren typen?

We werken steeds vaker met de smartphone, tablet of andere apparaten met touchscreen. Handig in gebruik,maar niet effectief wanneer je veel typewerk moet doen. Niet alleen tijdens je studie loop je soms tegen veel typewerk aan, maar ook op werk. Zo kan je kiezen voor een administratieve baan, journalistiek of iets waarbij je veel e-mailcontact moet onderhouden. Ook kan het zijn dat je contracten moet opstellen of offertes moet uitbrengen. Hoe dan ook, snel en foutloos typen is hierbij dan wel een vereiste. Typefouten zijn namelijk snel gemaakt en hierdoor trek je zeker minder klanten of aandacht. Zou jij reageren als hier stond: 'leer snel tyoen mer ons?' Vast niet! Dit geeft maar weer eens aan hoe belangrijk het is dat alles correct op papier of op e-mail staat.

Online typecursus met Typeworld XL

Studenten maken gebruik van het typeprogramma TypeWorld XL. Dit programma is volledig op niveau aangepast en bestaat uit 20 eilanden. Ieder eiland wordt afgerond door middel van oefeningen en spelletjes. Vooral de spelletjes zorgen voor de nodige afwisseling, waardoor leren typen net wat leuker en makkelijker wordt. Aan het einde van het programma ben je in staat om foutloos, blind en met een snelheid van minimaal 130 aanslagen per minuut te typen. Doordat het programma online te volgen is bepaal jij zelf wanneer je aan de slag gaat. Voor of na school, in het weekend of in de avond: je kan je tijd zelf indelen. Zo is onze typecursus prima te combineren met studie en eventueel werk.

Bestellen

Of je nou een studiebol bent of liever op je eigen tempo leert, TypeWorld XL kan niet alleen online gevolgd worden maar ook met of zonder begeleiding. Tijdens de begeleiding wordt je regelmatig gevolgd en worden je vorderingen bijgehouden en beoordeeld. Iedere leerling ontvangt regelmatig instructiefilmpjes. Hierin worden handige tips besproken en leer je de juiste vingerzetting. Blind typen doe je immers door de vingers op de juiste toetsen te plaatsen. Ook snel aan de slag met TypeWorld XL? Bestel de online typecursus en leer op een leuke manier typen.

Rooster Typecursus

Je kunt ieder moment beginnen met je cursus die 16 weken duurt. Na bestelling krijg je een inlogcode en een wachtwoord en kan je snel aan de slag!

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.