Voor kinderen

Onze plussen

  • De typelessen passen zich naar het typeniveau van uw kind aan
  • Sterke motivatie voor kinderen door de vele spelelementen
  • Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving
Direct aanmelden
In het voorjaar van 2021 hebben we alleen online typcursussen met begeleiding verzorgd. De deelnemende kinderen en hun ouders waren enthousiast. De resultaten deden niet onder voor de klassikale bijeenkomsten. Dit vond iedereen verrassend.

Zomaar wat spontane reacties van kinderen:

Ik vond de cursus erg leuk om te doen, Ik kan nu eindelijk blind typen. Dit zal erg handig zijn voor het voortgezet onderwijs. Ontzettend bedankt voor alle begeleiding!
Ik vond het een leuke en leerzame cursus. Als je eenmaal bezig bent en je ziet al die gadjets, wil je eigenlijk meteen het hele eiland vullen. Daardoor heb je ook een doel in het typen en krijg je ook meer zin om het te doen.
ik vond het soms wel een beetje lastig, maar het lukte me wel vaak om het af te krijgen. ik keek wel soms als ik een woord een beetje lastig vond maar ik merk dat het typen steeds beter ging bedankt voor de mooie lessen
Ik heb hier leren blind typen, in het begin was het even moeilijk om elke dag te typen maar nu deed ik het vaak op school. Het was wel leuk maar soms ook een beetje stressvol. Alsnog bedankt.
Ik vond het best moeilijk en uitdagend om te doen. Maar ik zetten door en ben nu blij dat ik aan het einde ben! Ik wil u bedanken dat u mij heeft geholpen!
Ik heb meegedaan aan de typecurses . Zelf vond ik het in het begin best wel moeilijk omdat er steeds meer letters bijkwamen. Toen ik alle letters had geleerd ging het ineens veel gemakkelijker. Mijn snelheid schoot ook omhoog, zo heb ik nu iets in de 160 A.P.M. (aanslagen per minuut) en 0 fouten omdat ik de backspace veel gebruik. In het begin was ik best wel negatief over mezelf en zag ik het doel er niet van in. Uiteindelijk was het hun toch gelukt om me te overtuigen en nu zie ik het zelf ook dat ik het best wel goed doe. Ook was het fijn dat het op school was zodat ik het zelf niet hoef bij te houden en dat er een typejuf is die me aanmoedigt en complimenten geeft.


Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.