Voor kinderen

Onze plussen

  • De typelessen passen zich naar het typeniveau van uw kind aan
  • Sterke motivatie voor kinderen door de vele spelelementen
  • Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving
Direct aanmelden

Dรจ leukste typecursus voor kinderen

Ons aanbod

De klassikale typecursussen worden gegeven in de regio West-Friesland. Informeer naar de mogelijkheden in de buurt van uw woonplaats. Er zijn 12 bijeenkomsten van 35 minuten met een ervaren trainer (m/v). Wij raden aan om thuis 5 x 15 minuten per week te typen. De duur van de cursus is 14 weken. In deze 14 weken moeten 16 eilanden worden "veroverd". In de uitgebreide cursus kunnen 4 eilanden extra worden toegevoegd aan het typeniveau.

Certificaat

De kinderen ontvangen een prachtig certificaat van deelname met vermelding van het aantal aanslagen per minuut.

De online cursus met begeleiding heeft een gelijke opzet. Wekelijks heeft de deelnemer contact met een van onze trainers. Meestal verloopt dit contact via de interne mailbox van het programma, soms telefonisch of met een beeldverbinding.

Bij de typecursus werkt de deelnemer zelfstandig de cursus door. Er is geen begeleiding of contact met een trainer. Het beste resultaat (blindtypen 10 aanslagen p/m) wordt gehaald bij minimaal 15 minuten typen per week gedurende 14 weken of 18 indien ook 4 eilanden extra worden getypt.

De cursus geeft duidelijk aan waar de deelnemer moeite mee heeft. De letter of letter combinaties kunnen extra worden geoefend. Ook ondersteunt het programma op verschillende wijzen dyslectici.

In onderstaande plaatsen geven wij al klassikale typecursussen. Zit je woonplaats er (nog) niet tussen? Informeer dan bij het secretariaat.

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.