West-Friesland-Typt

Voor jongeren

Onze plussen

  • Motiverende instructiefilms
  • Uitdagend door de vele spelelementen
  • Overal Online oefenen
Direct aanmelden

Typecursus voor Jongeren

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil jij leren typen? Met onze typecursus leer je niet alleen snel typen, maar ook nog eens zonder fouten en blind. Een typecursus kan heel handig zijn wanneer je veel met de pc werkt. Voor school of later voor je werk.

Leer snel en eenvoudig typen met TypeWorld XL

De typecursus van TypeWorld XL is er voor jou! Je leert hiermee op een eenvoudige en leuke manier typen. Want leren typen op een toetsenbord is toch wel even anders dan typen op je smartphone. Een toetsenbord is groter en vervangt niet automatisch spellingfouten die je maakt. Blind typen is daarom erg handig: je kan continue naar het beeldscherm kijken terwijl je typt. Zo ontdek je veel eerder de fouten die je maakt. Uiteindelijk werk je hierdoor sneller. Ook leer je om met minimaal 130 aanslagen per minuut te typen. Dat is redelijk snel. Je zal merken dat hoe vaker je typt, hoe beter het gaat. Veel oefenen is dan ook belangrijk.

Online cursus bestellen

TypeWorld XL volg je online, dus lekker thuis of op school. Zo hoef je niet nog eens extra naar een school te komen. Je krijgt online begeleiding en instructiefilmpjes. Zo kan je zelf bijhouden hoe goed het gaat. Wanneer het wat minder goed gaat kan je hier hulp bij krijgen. Het is belangrijk om de instructiefilmpjes goed te bekijken. Hierin staan handige tips en tricks. TypeWorld XL bestaat uit 20 eilanden. Ieder eiland bestaat uit oefeningen en spelletjes. Zo leer je op een leuke manier typen. De typecursus is online te bestellen. Ben je nog geen 18? Vraag je ouders altijd eerst om toestemming.

Rooster Typecursus

Je kunt ieder moment beginnen met je cursus die 16 weken duurt. Na bestelling krijg je een inlogcode en een wachtwoord en kan je snel aan de slag!

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.