Voor volwassenen

Onze plussen

  • Leer snel door de motiverende instructies
  • Verbeterd de werkprestaties
  • Verschillende leerniveaus
Direct aanmelden

Online typecursus voor volwassenen

U bent nooit te oud om te leren, en met een typecursus vergroot u uw vaardigheden met betrekking tot computerwerk. Sommige beroepen vereisen nou eenmaal een goede typevaardigheid. Denkt u maar eens aan receptionist, tekstschrijver of ieder beroep waarbij u communicatie opstelt of documenten schrijft. Sommige werkgevers geven dan ook de voorkeur aan een werknemer met een typediploma. Zelfs tijdens een sollicitatie kan dit een voorkeur of een vereiste zijn.

Als volwassenen leren typen, heeft dit nog meer voordelen?

Een typecursus vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast kan de werkgever u een typecursus aanbieden of dit van u vragen, om uw werkprestaties te verhogen. Bovendien heeft u minder last van gezondheidsklachten wanneer u blind en met tien vingers kunt typen. Doordat u niet steeds naar beneden hoeft te kijken tijdens het typen, worden u nek en schouders ontlast. Ook in de thuissituatie kunt u profijt hebben van een typecursus, vooral wanneer u veel gebruik maakt van de computer.

Gemakkelijk leren met TypeWorld XL

Met het ouder worden kan leren ook lastiger worden. Zo kunt u te maken krijgen met een verminderde concentratie of minder snel opname in het geheugen. Leren is echter op iedere leeftijd mogelijk en onzer typecursus wordt afgestemd op uw niveau. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van het programma TypeWorld XL. Dit programma wordt ook toegepast bij studenten en is daar zeer succesvol. Omdat uw leerproces misschien trager kan zijn, past het programma zich hierop aan. Maar ook wanneer u sneller leert dan anderen, bent u met dit programma op de goede weg.

Verschillende leerniveaus

Met typeWorld XL begint u vrij eenvoudig. Het programma bevat 20 eilanden. Ieder eiland bestaat uit oefeningen en spelletjes. Aan de hand van deze spelletjes toets u uw vaardigheden. Wanneer u alles goed heeft afgelegd, gaat u naar het volgend eiland. Zo gaat u steeds een stap verder en worden de lessen uitgebreid. Doordat u de cursus online volgt is deze altijd en overal te doen. Of dit nu thuis of op het werk is: u kunt altijd inloggen en beginnen.

Online begeleiding

U hoeft niet terug de schoolbanken in om te leren typen. De online cursus biedt u alle voordelen van een klassikale cursus. Daarnaast bent u niet gebonden aan verplichte schooltijden. Zo past de typecursus altijd binnen uw persoonlijke schema. Online wordt u gemotiveerd en begeleidt middels instructiefilmpjes en per mail. Ook is het mogelijk om de cursus zonder begeleiding te volgen. Aan het einde van de cursus bent u in staat om blind en met 10 vingers te typen met een minimale snelheid van 130 aanslagen per minuut.

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.