Voor volwassenen

Onze plussen

  • Leer snel door de motiverende instructies
  • Verbeterd de werkprestaties
  • Verschillende leerniveaus
Direct aanmelden

Dรจ typecursus voor volwassenen

De typecursus Online met begeleiding kan in 14 weken worden afgerond. In deze 14 weken moeten 16 eilanden worden doorgewerkt. In de uitgebreide cursus kunnen 4 eilanden extra worden toegevoegd aan het typeniveau.

Wekelijks heeft de deelnemer contact met een van onze trainers. Meestal verloopt dit contact via de interne mailbox van het programma, soms telefonisch of met een beeldverbinding. Wij raden aan om thuis 5 x 15 minuten per week te typen.

Bij de typecursus werkt de deelnemer zelfstandig de cursus door. Er is geen begeleiding of contact met een trainer. Het beste resultaat (blindtypen 130 aanslagen p/m) wordt gehaald bij minimaal 15 minuten typen per week gedurende 14 weken.

Het programma geeft duidelijk aan waar de deelnemer moeite mee heeft. De letter of letter combinaties kunnen extra worden geoefend. Ook ondersteunt het programma op verschillende wijzen dyslectici.

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.