Voor kinderen

Onze plussen

  • De typelessen passen zich naar het typeniveau van uw kind aan
  • Sterke motivatie voor kinderen door de vele spelelementen
  • Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving
Direct aanmelden

Demo TypeWorld

Uitdagende online typecursus

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus. TypeWorld Kids staat midden in de belevingswereld van het kind, is zeer interactief en volledig online.

Monique.jpg

TypeWorld Kids is als game opgezet. Het bestaat uit twintig eilanden. Elk eiland bestaat uit een aantal dorpen die met wegen verbonden zijn. In het eerste dorp van elk eiland laat Monique in een instructiefilm zien, wat er gedaan moet worden, ze laat de juiste vingerzetting zien en moedigt de leerling aan. In de andere dorpen worden oefeningen gemaakt. Er zijn ook games om het uitdagend te maken. In het laatste dorp is er een test. Als die goed wordt afgerond komt het volgende eiland beschikbaar.

Nadat de oefeningen van enkele dorpen goed gemaakt zijn, krijgt de leerling een beloning (een gadget) voor zijn eigen eiland. Dat eiland wordt daardoor steeds voller en mooier. Een leerling kan ook iemand uitdagen voor een oefening of een game. Zo kan er met iedereen een wedstrijdje gehouden worden. Kinderen vinden dat leuk, het stimuleert ze!

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.