Voor kinderen

Onze plussen

  • De typelessen passen zich naar het typeniveau van uw kind aan
  • Sterke motivatie voor kinderen door de vele spelelementen
  • Een uitdagende, kindvriendelijke en leuke leeromgeving
Direct aanmelden

Online leren typen

Iedereen kan leren typen, dus jij ook. Weet je waarom het belangrijk is om te leren typen? Omdat je dan sneller bent op school. En later krijg je misschien wel heel belangrijk werk. En dan moet je ook goed kunnen typen. Misschien wil jij wel leren typen. Maar heb je geen tijd om ergens naartoe te gaan. Bij ons kan je thuis leren typen.

Een typecursus voor jou

Ben jij tussen de 10 en 12 jaar oud? Dan is deze typecursus erg leuk voor jou. Je zit misschien al in groep 6, 7 of 8. Dan weet je wel hoe je woorden moet schrijven. Maar kan je ze ook goed typen? Typen doe je met een toetsenbord. Dat heb je misschien al vaak gebruikt op school. De toetsen, daar staan de lettertjes en cijfertjes op. Heb je gezien dat deze allemaal door elkaar staan? Dat noemen ze een Qwerty-toetsenbord. Gekke naam hè? Kijk maar eens op je toetsenbord, thuis of op school. Links boven beginnen de letters met een Q. En als je verder leest dan staat er qwerty. Daarom noemen ze het zo.

Typen kan moeilijk zijn. Want alles staat door elkaar. Je moet dus leren waar je alle lettertjes en cijfers kan vinden. En dan moet je ook nog eens leren om hier woorden van te maken. Dat doe je misschien al goed,maar wedden dat jij dat met één of twee vingers doet? De rest van je vingers gebruik je niet. Met een typecursus leer je om alle vingers te gebruiken. Zo kan je heel snel leren typen.

Online leren typen

On-line, dat betekent via het internet. Het internet is heel groot en je computer is aangesloten op het internet. Zo kan je van alles opzoeken, bijvoorbeeld waarom jouw hond gras eet. Je kan ook kleding kopen en op youtube filmpjes kijken. Ook kan je op het internet spelletjes spelen. En met andere mensen praten. Onze typecursus kan je ook via het internet doen. Zo hoef je na school niet naar ons toe te komen. Je leert typen als je thuis bent. Of misschien wel bij oma, je vriendje, de oppas of op de BSO. Dat kan overal waar een computer of een laptop met internet is.

Jouw juf of meester kijkt met jou mee

Jouw trainer, dat is de juf of meester die jou leert typen. De trainer zie je niet in het echt maar kan wel zien wat jij doet. Of je wel goed leert typen en hoe snel je bent. Je krijgt tips en tricks van de trainer. Ook helpt de trainer jou als je het even moeilijk vindt. Dat gaat allemaal via het internet. Handig hè? Wij noemen dat het management-programma. Een moeilijk woord, maar jouw ouders weten vast wel wat dat betekent.

Rooster online met begeleiding

Start in de eerste volle week van de maanden januari t/m december.


Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Verzekerd van succes en de beste resultaten met Westfriesland Typt

Zonder stress en op eigen tempo leren typen. Geschikt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Geen tijdsdruk en op eigen niveau. Alleen de beste resultaten worden bij Westfriesland typt behaald. Al meer dan 30 jaar actief in de regio en gespecialiseerd in het begeleiden van alle cursisten.